Wat bieden wij

Dagbesteding

Vanaf 2015 starten wij met een dagbestedingsprogramma. Wij bieden arbeidsmatige en niet arbeidsmatige dagbesteding. De niet arbeidsmatige dagbesteding richt zich op ontwikkeling van het individu in het vinden van een dagbesteding wat bij hen past. Daarnaast wordt tijd en aandacht besteedt aan buurtparticipatie. Daarbij wordt beoogd de generatiekloof te verkleinen, mensen met een minimum inkomen geregeld maaltijden aan te bieden en ouderen uit hun isolement te halen door hen diverse activiteiten aan te bieden. Bij deze activiteiten zullen de jongeren uit de dagbesteding een actieve rol spelen. Wij bieden daarnaast ook arbeidsmatige dagbesteding. Deze dagbesteding is gericht op het ontwikkelen van interesses en competenties en biedt toekomstperspectief. Het doel is de jongeren te stimuleren en motiveren tot het vervolgen van een reguliere opleiding of de weg naar werk voort te zetten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag.

Begleid wonen

Wij bieden begeleid wonen voor jongeren vanaf 16 tot 27 jaar. Een woning waar rust, veiligheid, warmte en geborgenheid voorop staat.
Elke dag is daar enkele uren per dag begeleiding aanwezig om te coachen, begeleiden en te helpen bij obstakels. Je hebt je eigen plek, je kamer, waar je je terug kan trekken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om in de gemeenschappelijke ruimtes te zitten om gezamelijk televisie te kijken, spelletjes te doen en te kletsen. Vanuit deze woonsituatie begeleiden we naar zelfstandigheid.